Onze trouwdag is prachtig vastgelegd door Marcel en Daphne, wat een topteam jullie!!! Jullie aanstekelijke enthousiasme en positieve energie maakte onze trouwdag onvergetelijk! Heel veel dank voor alles. Liefs, Dirk & Lisette

17 maart 2017, de dag waarop Lisette en Dirk het spits afbijten van het trouwseizoen 2017. Vandaag mocht ik samen met mijn collega en goede vriend Marcel van de Gender deze bruiloft vastleggen.
Dirk & Lisette trouwden op een prachtige locatie; het Klooster Nieuwkerk in Goirle. Toen ik in de vroege ochtend richting Tilburg reed, regende het nog. Maar naarmate ik dichterbij kwam, des te meer de lucht opentrok. Een waterig zonnetje kwam langzaam tussen de wolken door kijken... Er waren zenuwen bij het bruidspaar om het ontstoken oog van Dirk en een gezonde spanning voor de dag zelf. Echter, zodra Lisette de woonkamer, in een oogverblindende jurk, binnen stapte, maakten de zenuwen direct plaats voor tranen van geluk. De trend was gezet en de rest van de dag werd gevuld met pure emotie!

Locatie: Klooster Nieuwkerk Goirle